29 Ιαν 2009

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ & ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ...

Στο πρόγραμμά του αναφέρει....

"Προβλέπουμε τη διενέργεια ειδικών ερευνών καταγραφής απόψεων και δημοψηφισμάτων για κρίσιμες επι­λογές και συγκροτούμε επιτροπές γειτονιάς καθώς και θεματικές επιτροπές, για να μπορούν οι πολίτες να διατυπώνουν τη γνώμη τους σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Στο προσκλητήριο για την ανάπτυξη της και την ευημερία των κατοίκων της, θέλουμε όλες τις γειτονιές παρούσες με όλες και όλους να νοιαζόμαστε εν δήμω όπως και εν οίκω".

Νικήτας Κακλαμάνης

Μετά τις εκλογές είπε:

Αθήνα 15/10/2006

Δήλωση Δημάρχου Αθηναίων
κ. Νικήτα Κακλαμάνη

Αθηναίες και Αθηναίοι,

"Οι συνεργάτες μου κι εγώ σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στο συνδυασμό μας «Αθήνα, πόλη της ζωής μας».
Η προεκλογική μάχη τελείωσε σήμερα το βράδυ. Από αύριο το πρωί αρχίζει η «μάχη» για την πόλη μας. Οι πλειοψηφίες και οι μειοψηφίες τελειώνουν σήμερα.
Από αύριο έχω ανάγκη όλους τους πολίτες αυτής της πόλης, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν πριν από λίγο. Η Αθήνα ανήκει σ’ όλους και τα προβλήματά της δεν έχουν χρώμα."
(σ.σ. Δεν αναφέρει τα "προβλήματα δεν έχουν συμφέροντα" ...)

"Θέλω να συγχαρώ όλους τους ανθυποψηφίους, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, όπως επίσης και το σύνολο των δημοτικών συμβούλων για τον πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα. Τους βλέπω ως συμμάχους και συνεργάτες στην προσπάθειά μας για το καλό της πόλης μας.
Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που βοήθησαν την προσπάθειά μας. Από αύριο ξεκινάμε το ωραίο ταξίδι για να κάνουμε την «Αθήνα, πόλη της Ζωής μας».
Η Αθήνα μας έχει ανάγκη όλους μας."


Τελικά....


...

Δεν υπάρχουν σχόλια: