27 Ιαν 2009

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ

Να επιμείνουν ανυποχώρητα και αποφασιστικά στον αγώνα τους για την ικανοποίηση των δίκαιων και ουσιαστικών αιτημάτων τους και να οργανώσουν την αντεπίθεσή τους για το «άνοιγμα» του δρόμου της προοπτικής, για την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής και την εφαρμογή μιας άλλης, φιλοαγροτικής, κάλεσε τους μικρομεσαίους αγρότες η Αλέκα Παπαρήγα, που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας της ΚΕ του ΚΚΕ, επισκέφτηκε τα μπλόκα στο Κάστρο Βοιωτίας, στην Αλαμάνα Φθιώτιδας και στις Μικροθήβες Μαγνησίας και την Κυριακή το απόγευμα το μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας έξω από τη Λάρισα.

Οι φτωχοί αγρότες είναι πάνω από μία εβδομάδα στα μπλόκα. Πολλοί με τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Για τα παιδιά των αγροτών το μάθημα που δε διδάσκεται σε κανένα σχολειό, είναι το σημαντικότερο. Αγωνίζονται μαζί με τους πατεράδες και τις μανάδες τους για μια καλύτερη ζωή. Όλοι μαζί συζητούν για τα επόμενα βήματα του αγώνα και την κοροϊδία της κυβέρνησης.

Αγρότες υποδέχονται την Αλέκα Παπαρήγα, στο πρώτο μπλόκο της Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο Κάστρο. «Κρατηθείτε σταθεροί, "ντούροι". Ξεκινήσατε έναν πολύ σημαντικό αγώνα και έχει σημασία να τον συνεχίσετε, αταλάντευτα και ανυποχώρητα. Αν εγκαταλείψετε τον αγώνα, τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα», τόνισε, ξεκαθαρίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να τους δώσει τίποτα από φιλότιμο, αλλά οι ίδιοι με τον αποφασιστικό αγώνα τους μπορούν να κερδίσουν.


Η πρόταση του ΚΚΕ για τον παραγωγικό συνεταιρισμό

Νέα μπλόκα

...


Δεν υπάρχουν σχόλια: