19 Ιαν 2009

ΠΑΜΕ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ!

Συγκέντρωση των εργατοϋπαλληλικών οργανώσεων της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ με ομιλήτρια τη ΓΓ της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Πέμπτη 22 Γενάρη, στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο «Σπόρτιγκ»,

η κορύφωση της μεγάλης εξόρμησης στους εργασιακούς χώρους με στόχο να μάθουν οι εργαζόμενοι την αλήθεια για την οικονομική κρίση και την πρόταση του ΚΚΕ για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος.

Μάθε την αλήθεια για την κρίση - Άκουσε τώρα το ΚΚΕ.

Υπάρχει δρόμος να μην πληρώσεις εσύ, η τάξη μας, τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης που έρχεται. Έχουμε τη δύναμη να αποκρούσουμε τα νέα αντεργατικά μέτρα που κρυφά και φανερά ετοίμαζαν εδώ και καιρό η ΕΕ και ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.
Εμπιστευθείτε την εμπειρία, τη γνώση, την υπευθυνότητα του ΚΚΕ που αποδεδειγμένα διαθέτει υπερασπιζόμενο και μαχόμενο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες για τα δικά σας συμφέροντα, το δίκιο και τη λαϊκή προοπτική.

Καμία εμπιστοσύνη στη ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ, στον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, στον ΛΑ.Ο.Σ. Σας είπαν ψέματα για το Μάαστριχτ, την ΟΝΕ, τον "ευρωμονόδρομο". Σας λένε και τώρα ψέματα για την κρίση. Κρύβουν ότι δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν. Μην πιστεύεις τους εργοδοτικούς συνδικαλιστικές. Η "συνεννόηση" και "συναίνεση" που προτείνουν είναι παγίδα, ώστε τις συνέπειες της κρίσης να τις πληρώσεις εσύ», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση και καταλήγει:

Ψηλά το κεφάλι. Καμία θυσία για την πλουτοκρατία. Ο μόνος δρόμος για να αποκρούσουμε την επίθεση του κεφαλαίου και των κομμάτων του είναι να αντεπιτεθούμε ταξικά και πολιτικά.

Έλα να ακούσεις και να συζητήσουμε τις θέσεις και την πρόταση του ΚΚΕ για την ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Τη διαμόρφωση κοινωνικής λαϊκής συμμαχίας και πάλης κατά του κεφαλαίου, της ΕΕ και των κομμάτων της για την ανατροπή της εξουσίας τους.

Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ
...

Δεν υπάρχουν σχόλια: