22 Νοε 2008

Η ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

"Είναι γεγονός ότι στους καιρούς της κρίσης δεν αυξάνεται μόνο η επίθεση της άρχουσας τάξης, αλλά και των αυλοκολάκων της.

Οι οπορτουνιστές, έχοντας πάρει τα μυαλά τους αέρα από τα γκάλοπ - αν και μάλλον ορτσάρει ο άλλοτε ούριος άνεμος - και βλέποντας για πολλοστή φορά τη σκιά τους στην ανατολή του ήλιου, είναι αυτοί που περισσότερο κι από τους συντηρητικούς ή τους σοσιαλδημοκράτες σέρνουν και στη χώρα μας το χορό του αντικομμουνισμού.

Με θέσεις της γνώστης “Μαύρης βίβλου του κομμουνισμού” κυκλοφορούν στις ιστοσελίδες και στα Μπλογκ τους ό,τι πιο χυδαίο μπορεί κανείς να φανταστεί. Αντλώντας πληροφορίες τύπου Μανιαδάκη ξεκινούν από τα εγκλήματα του Στάλιν, φτάνουν στου Ζαχαριάδη για να καταλήξουν στη σημερινή σταλινικού τύπου στροφή του ΚΚΕ.
Και όλα αυτά για να απαντήσουν υποτίθεται στις τεκμηριωμένες θέσεις του κόμματος αυτοί που για να καταλάβεις τι λένε πρέπει να έχεις τη δυνατότητα αποκρυπτογράφησης του πύργου της Βαβέλ. Όταν δε το καταφέρεις, αποκαλύπτεται μπροστά σου ένας όμορφος κόσμος ηθικός καπιταλιστικά πλασμένος!

Το φαινόμενο δεν είναι καινούριο για τον οπορτουνισμό. Ανέκαθεν απέναντι σε θέσεις αντιπαρέθετε κραυγές και συνεργασίες με τον ταξικό αντίπαλο. Μόνο που αυτές τις συνεργασίες με τους αστούς τις αντέστρεφε με στρεψοδικία και προσπαθούσε να βγει από πάνω. Το ίδιο κάνουν με τις δίκες της Μόσχας, το ίδιο με την υπόθεση Μπελογιάννη που την άρνηση υποψηφιότητάς του ως βουλευτή, τη χρέωσαν στο Ζαχαριάδη ενώ αφορούσε τον πατέρα Κύρκο και την όμάδα του, το ίδιο σε κάθε διάσπαση του κόμματος τό ίδιο κάνουν και σήμερα που αποτελούν τους προνομιακούς συνομιλητές του ΠΑΣΟΚ, εφαρμόζοντας την τακτική των μωρών παρθένων με όλα τα σημαινόμενα της παρθενίας!"....

του Μάρκου Σκούφαλου



Δείτε όλο το άρθρο στο "ΡΕΜΠΕΛΟ BLOG"

..

Δεν υπάρχουν σχόλια: